Creative GigaWorks T20 Series II
Reproduktory 2.0 - Sestava reproduktorů - Creative - 2+0 - regálové - 80 dB - Aktivní Dálkové ovládání v balení: NE Kmitočtový rozsah do (Hz): 20000 Kmitočtový rozsah od (Hz): 50 Konfigurace reprosoustavy: 2.0 Příkon RMS (W): 28 Čistá hudba, profesionální... více »
od 1 230 Kč
- Pozitivní (13) |
- Kritické (0) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Kvalitní zpracování, moderní disain, výborný zvuk, hutné basy už při minimálním nastavení.
- Trochu tužší ovládání zapnutí a vypnutí.
Reproduktory hrají výborně a splnily maximálně moje požadavky na kvalitní reproduktory k PC :-)
| Výkon reproduktorů: | Dostatečný |
| Středy a výšky: | Optimální |
| Basy: | Velmi silné |
| Délka kabelů: | Tak akorát |
| Jsem hudební: | Amatér |
Anonym
Přidáno: 23. března 2012
- Hrají a vypadají opravdu dobře.
- V Computeru se umístily v testu na 1-2 místě.
- Nezaberou moc místa na stole.
- Zapínání na potenciometru, ale to je maličkost, protože některé výrobky nemají vypínání vůbec nebo je zezadu.
Doporučuji. Zatím jsem přes ně poslouchal hudbu a film a mám z nich dobrý pocit.
- Jasné výšky a neskutečné basy , které se po někalika hodinách poslechu nezmění v patos jako u dalších značek . Mám na mysli hlavně Genius . Jediné genius , které mě baví jsou ještě SW 2.1 355 , kde to ještě ujde , ale teď hlavně poslouchám tyto jedinečné Creative .
Poslouchal jsem Creative Gigaworks T20 2.0 na
P.P.
Přidáno: 14. března 2012
- - design
- - basy
- - výšky
- - příjemné modré podsvícení volume
- (ne žádná brutal dioda jak je to dnes u pár repro zvykem.)
- trochu postrádám střední pásmo
- (ale to si ještě pohraju s nastavením zvukovky)
Už jsem pár beden k PC a dom. kinu měl nicméně jsem v poslední době zatoužil po kompaktních reproduktorech přímo na stul k PC. Strávil jsem nad vybíráním ideálních repro dost dlouhou dobu na netu. Náhodou jsem narazil na recenze o tomhle produktu a shlédl pár videí na youtube. Nakonec jsem se pro ně rozhodl a musím uznat že po pár dnech poslechu muziky z těchto beden říkám, že jsem udělal moc dobře. Hned po rozbalení mne zaujal design bedýnek. Moc hezky zpracované plastové bedny tak akorát velikostí k PC. Na stůl se vejdou bez problémů a mají zaoblený tvar. Po zapnutí a vyzkoušení první skladby jsem byl doslova ohromen hutnými basy a výškami. Samozřejmě mi chvilku trvalo než jsem vše nastavil pro mé ucho. Musím říct, že repro nemám v bytě proto, abych prudil sousedy , ale proto abych si v klidu pustil oblíbenou muziku a relaxoval. Nicméně si dokážu živě představit vyprovokovat těmito "prcky" cholerického souseda k nezvané návštěvě mého bytu. Takže vřele doporučuju těm, kteří chtěj kvalitní poslech s hlubokými basy a vcelku kvalitním celkovým přednesem. Téhle koupě nelituji !
- Jsem naprosto spokojený.
- Je to přesně to co jsem hledal.
- Nic co by mě kazilo radost z pěkného zvukového prožitku jsem nenašel.
Uváděné zvukové parametry,v testech a recenzích tohoto
produktu nejsou nadsazené anebo přehnané,podle mě jsou
zaslouženě poměrně vysoko hodnocené.
Zobrazuji 1 - 13 ze 13 recenzí