Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Creative GigaWorks T3

Přidat recenzi

• Ocenění produktuTREFA

Reproduktory 2.1 - Sestava reproduktorů - Creative - 2+1 - regálové

Stylový a precizní zvuk. Reproduktorový systém Creative GigaWorks T3 hraje vaši hudbu tak, jak jste ji ještě nikdy neslyšeli. Kombinace novátorského designu, nejlepších... více »

Kde koupit

8 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Produkt získal ocenění

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(49 z 49 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Všechny recenze Creative GigaWorks T3

vojta

Přidáno: 9. května 2012

Doporučuje produkt
  • luxusní zvuk v této kategorii.
  • výšky jsou parádní
  • středy přehledné
  • basy to snad vyloudí i z ponožky
  • kvalitní příslušenství
  • cena
  • snad jen lehké zabarvení na středech

výrobek jsem kopil na základě kladných recenzí.
rohodně toho nelituji ,ten zvuk za ty peníze rozhodně stojí
je faktem že je potřeba dodat kvalitní signál , takže srovnávat zvuk z notesa se zvukem z dobrého poctivého cd přehrávače je nemožné. když to porovnám se sluchátkama koss portaPro tak na basy jde kreativ snad o oktávu níž.přehlednost samotných basů mne mile překvapila.

Výkon reproduktorů: Dostatečný

Frantisek007

Přidáno: 27. dubna 2012

Nedoporučuje produkt
  • Skvělý zvuk
  • Hučící reproduktor ve chvíli kdy nic nehraje

Můžu potvrdit to zde již napsali i ostatní - reproduktory mají opravdu skvělý zvuk.
Bohužel ve chvíli kdy nic nehraje je u jednoho z reproduktorů slyšet hučení. Chyba není přímo v satelitu, protože když prohodím kabely, tak hučí ten druhý. Nevím jestli to ostatním nevadí, nebo se jedná jen o špatný kus, ale já budu reproduktory vracet.
Podobné problémy bych čekal spíš u levných reproduktorů za pár stovek.

Výkon reproduktorů: Dostatečný
martin

martin

Přidáno: 20. dubna 2012

• bozi zvuk
  • nic, jen mozna, ze na poradnou party nebudou tak hlasity a vykonny (80W), Z-5500 na party snad lepsi, ale na domaci hodne kvalitni poslech T3 bomba..

Takze zacnu tak, ze zatim je testuji, zapojil jsem a hudba hraje opravdu very nice, zatim jsem lepsi neslysel, sem vul ze jsem si je nekoupil driv..Nevim zda budou lepsi Logitech Z-5500, ale na poradnou party Z5500 ozvuci lip urcite, ale kvalitou zvuku nevim, nevim..takovej zvuk z techto creative sem nikdy neslysel, fakt bomba!!!Moje stare Logitech Z4 proste nektere tony vubec nehraji, nebo proste nejsou tak prokreslene a ciste..Mam k tomu zvukovku Creative X-fi surround 5.1..

Anonym

Přidáno: 14. dubna 2012

Doporučuje produkt

Vynikajici zvuk! Nic vic nic min!

Martin

Přidáno: 29. března 2012

Doporučuje produkt
  • Repro v teto cenové kategorii zřejmě bezkonkurenční, Pro poslech hudby dokonalé... i dialogy a dunění ve filmech je dechberoucí :-) kvalitní zpracování a opravdu přesné vykreslení ...
  • regulace subwoofru je na jeho zadní straně... škoda.. mohlo to být ovladači... který by mohl být dálkový :-) ale tento problém jsem částečně vyřešil tím, že mám ovladačku ke zvukové kartě

Kdo si rád vychutná kvalitní přednes hudby za přijatelné peníze tak bych určitě doporučil sáhnout po těchto reproduktorech .. v kombinaci s kvalitní zvukovkou je to požitek.. já testoval na externí creative soundblaster x-fi a opravdu si hudbu vychutnávám ... ani ve vysoké hlasitosti nic nechrčí ... Subwoofer budete mít skoro vždy na minimum ...Dlouho jsem nad koupí uvažoval, ale ted bych si je rozhodně koupil znovu a všem doporučil ...

Vojta

Přidáno: 19. ledna 2012

Doporučuje produkt
  • Parádní, perfektně čistý zvuk. Bohaté a dunivé basy, pohodlné ovládáni hlasitosti, výkon dostačující..opravdu požitek poslouchat muziku :)...oproti klasickým malým bedničkám k PC nesrovnatelné
  • dálkové ovládání by nebylo špatné ale to je detail, zatím jsem naprosto spokojen

Při pečlivém vybírání nového ozvučení jsem čtením různých recenzí a brouzdáním po internetu jsem postupně zvyšoval své nároky a vyplatilo se. Recenze na tyto bedničky nelhaly a rozhodně bych si je koupil znova.

• Ano (5)
dave

dave

Přidáno: 22. prosince 2011

(Upraveno 22. prosince 2011)

Doporučuje produkt
  • hrajou bezvadně, žádné chrčení, pískání apd
  • cena? po letech stále neklesá
  • velikost subwooferu? nikoliv
  • snad jen malinko více basují, lze jednoduše ubrat

jsem s nimi opravdu spokojený. nenápadné, s velkým zvukem, mám je od února 09 a žádný problém, vypadá to, že s přibývajícími léty to s bedničkama ani nehne a budou hrát pořád excelentně.

Pavel

Pavel

Přidáno: 23. listopadu 2011

(Upraveno 23. listopadu 2011)

Doporučuje produkt
  • No mazec design, ovládání i zvuk!!! Cena je v tý kvalitě super!!!
  • Mínus je jen český dph :D

Bedny jsem nechtěl kvuli ceně. Jsem student a rači finance vrazím do lepší grafiky, ale risknul jsem to a repra vzal. Ted bych je za lepší grafiku nevymenil, protože hrají líp než domácí kino rodičů který je stálo kolem 10 000,-. A to jsem nečekal když jsem si říkal, že stolní bedýnky jsou dost malý na to aby zahraly rozumný středy a čistý výšky. Ale zvládají to dokonale i při vysoký hlasitosti. Woofer má tak mohutný basy že mam kolečko na minimum co se dá. Na zvuku se nevyplatí šetřit...hry pak daj uplne jinej zažitek.....Zvlášt kdyz na vás v Battlefield 2-3 hodí někdo granát. Basy na minimum a i tak vas to na židly položí :D Kdybych je dal jen do pulky, tak mne rupne hlava.......

djmario

djmario

Přidáno: 16. října 2011

Doporučuje produkt
  • super zvuk lepší neseženete za ty prachy sub hraje opravdu dobře
  • nic

sháněl jsem levnýho a kvalitní repro k notebooku

www.svethardware.cz

Přidáno: 17. března 2011

Creative GigaWorks T3: překvapivé reproduktory

Ocenění TREFA získává Creative GigaWorks T3 za výborný zvuk a provedení.

Celá recenze na www.svethardware.cz
borec

borec

Přidáno: 8. prosince 2010

• Ke koupi jsem se rozhodl po důkladném prostudování recenzí v odborných článcích.
  • Po zapojení a vyzkoušení jsem byl nadšen.
  • Mám doma ještě repro Genius 5.1 5005, ale zvuk z těchto repráků je mnohem kvalitnější a brilantnější.
  • K poslechu hudby - prostě paráda!
  • Zpracování je vysoké úrovni.
  • Nemám co vytknout, snad pouze tu cenu, ale kvalita by měla být vždy úměrná ceně!

Vřele doporučuji všem, kteří mají jako já vyšší nároky na kvalitu reprodukce hudby.
K filmům to není extra vhodné (chybí prostorovost repráků 5.1), ale dá se na to zvyknout.
Nemají sice tak vysoký výkon, jako konkurenční výrobky (např. cenově shodné repro 2.1 od Creative), ale k poslechu hudby u PC je naprosto dostačující.

• Ano (11)

www.svethardware.cz

Přidáno: 19. listopadu 2010

Creative GigaWorks T3: překvapivé reproduktory

Creative GigaWorks T3 představují nejlepší reproduktorový stereo systém v produkci Creative. Společnost byla poslední dobou známá spíše průměrnou kvalitou svých výrobků, ale nyní se blýská na lepší časy. Nové GigaWorks T3 jednoznačně překvapily.

Celá recenze na www.svethardware.cz
Ověřený zákazník KASA.cz

Zdeněk Ptáčník

Přidáno: 7. listopadu 2010

Zakoupeno v KASA.cz

• absolutné perfektní reprodukce

produkt jsem si vybral na základě recenzí ve vašem obchodě a kladném hodnocení v časopisu Computer
jsem velmi spokojen a doporučuji
zatím nejlepší repro 2+1 co jsem zatím měl

Ověřený zákazník HALSHOP.cz

Anonym

Přidáno: 29. září 2010

Zakoupeno v HALSHOP.cz

• výborný zvuk,malé rozměry,perfektní provedení
  • nic

doporučuji všem, kdo mají rádi krásný zvuk

• Ano (4)
  • Ne (2)
Ověřený zákazník Top Top

Jarek

Přidáno: 26. září 2010

(Upraveno 1. října 2010)

Zakoupeno v Top Top

• Z hlediska malých PC audio systémů je to bomba. Zvuk je opravdu plný, výšky čisté, basy super. V této cenové kategorii nemá myslím konkurenci a velmi jej doporučuji k poslechu u PC, jako kvalitní alternativu ke skutečným kvalitním audio systémům mimo poslech u PC. Pokud posloucháte plnotučné formáty a ne jen chudé mp3 a jiné, je zvuk z tohoto malého systému k neuvěření.
  • Nemá, plně myslím odpovídá ceně. Nemá cenu kupovat šmejdy zvukové , jimiž je plný trh

Z malých zvuk.systémů v nízké cen. katergorii nemá obdobu

Ověřený zákazník ARCOM

Martin Černý

Přidáno: 8. července 2010

Zakoupeno v ARCOM

• +Zvuk ve všech hlasitostech čirý, jasný, neskutečný:)
  • +Design který je nenápadný a přesto hezký
  • +Ovladač hlasitosti - geniální materiál, každej si ho musí u mě ošahat:D
  • +dají se z repráčků sundat ty předky a zase zpátky nandat
  • +pogumovaná spodní strana nožiček repráčků + jsou těžší takže nesklouznou tak snadno ze stolu - tak se mi zničily bedny před těmahle
  • +možnost píchnout sluchátka -výstup 3,5mm jack ze stolu z ovladače hlasitosti
  • +možnost píchnout mp3 (třeba telefon) opět do ovladače hlasitosti na stole
  • +trojitej subwoofer odebírá prý míň energie než normální jednoitej, ale tenhle hraje i na plný koule bez takovýho toho šumění, prostě neskutečný..
  • +kovový mřížky u subwooferu, když do něj pod stolem kopu, neprokopnu ho:)
  • + lidi sem píšou většinou cenu, ale slyšeli je hrát zatím dva moji kamarádi a oba po poslechu naprosto paralyzovaně řekli, že do nich jdou. :) já chtěl původně bedny do tisícovky, pak do do 1500,- a nakonec jsem si řekl, že kvůli designu obětuju 2tisíce. Po přečtení recenzí a chytrých článků jsem řekl, že žijem jenom jednou, hudbu miluju tak proč si neudělat radost. Čekal jsem leccos, ale to že budu dva dny ležet na stole mezi reprákama a poslouchat hudbu, která mi přišla, že jí slyším poprvý v životě!!! to jsem nečekal:)) opravdu je to tak. A vím, že kdybych je polil kafem a skopl ze stolu jako minule a přestali hrát, tak ty prachy obětuju znova, protože TOHLE JE VÁŽENÍ TAKOVÁ PECKA, ŽE KVŮLI TOMU TUHLE RECENZI PROSTĚ MUSÍM NAPSAT:)
  • -jediný lehký mínus mě napadá přeci jen - ovladač Subwooferu je zezadu dole u nohou na Subwooferu, ale zase to neni takový mínus, protože většinou ho mam téměř na minimum, jen když chci ohromit návštěvu, tak to osolím..:)))

Shrnutí? Většinu už jsem napsal, prostě mám doma DVD 5+1 za skoro 15litrů a nemá to takovej zvuk jako tyhle Gigaworksy T3(asi podle Terminátora3:D) . Na plný pecky to osolim a je to křišťálově čistej zvuk, basy můžu skoro vypnout a stejně je to akorát, když osolim basy na plný koule, tak to nezačne hučet, je to čistej neskutečnej zvuk. Nikdy jsem neslyšel nic podobnýho, a v týhle kategorii neni vlastně ani na výběr.. Jestli někdo má hluboko do kapsy a miluje hudbu, doporučuju si počkat na další vejplatu a tyhle bedny si pořídit, protože s nima je to jakobyste slyšeli hudbu poprvý v životě. Jste jako na koncertě mezi hudebníkama, tak mi to připadá. Je to nářez a dva lidi co to slyšeli, tak z toho byli totál vodvařený úplně stejně jako já. Absolutně doporučuju jako povinou výbavu pro lidi, který prostě občas chtěj zažít nirvánu nebo potěšit okolí zvukem jaký si jen tak někde neposlechnou.:)
PS: Jsem zvědavej na ostatní recenzenty, pochybuju že někdo napíše jen pár vět, na tohle se prostě musí pět ódy!!:))))

• Ano (49)

Zobrazuji 1 - 16 ze 16 recenzí