100%Hodnocení produktu: 100%
- +Zvuk ve všech hlasitostech čirý, jasný, neskutečný:)
- +Design který je nenápadný a přesto hezký
- +Ovladač hlasitosti - geniální materiál, každej si ho musí u mě ošahat:D
- +dají se z repráčků sundat ty předky a zase zpátky nandat
- +pogumovaná spodní strana nožiček repráčků + jsou těžší takže nesklouznou tak snadno ze stolu - tak se mi zničily bedny před těmahle
- +možnost píchnout sluchátka -výstup 3,5mm jack ze stolu z ovladače hlasitosti
- +možnost píchnout mp3 (třeba telefon) opět do ovladače hlasitosti na stole
- +trojitej subwoofer odebírá prý míň energie než normální jednoitej, ale tenhle hraje i na plný koule bez takovýho toho šumění, prostě neskutečný..
- +kovový mřížky u subwooferu, když do něj pod stolem kopu, neprokopnu ho:)
- + lidi sem píšou většinou cenu, ale slyšeli je hrát zatím dva moji kamarádi a oba po poslechu naprosto paralyzovaně řekli, že do nich jdou. :) já chtěl původně bedny do tisícovky, pak do do 1500,- a nakonec jsem si řekl, že kvůli designu obětuju 2tisíce. Po přečtení recenzí a chytrých článků jsem řekl, že žijem jenom jednou, hudbu miluju tak proč si neudělat radost. Čekal jsem leccos, ale to že budu dva dny ležet na stole mezi reprákama a poslouchat hudbu, která mi přišla, že jí slyším poprvý v životě!!! to jsem nečekal:)) opravdu je to tak. A vím, že kdybych je polil kafem a skopl ze stolu jako minule a přestali hrát, tak ty prachy obětuju znova, protože TOHLE JE VÁŽENÍ TAKOVÁ PECKA, ŽE KVŮLI TOMU TUHLE RECENZI PROSTĚ MUSÍM NAPSAT:)
- -jediný lehký mínus mě napadá přeci jen - ovladač Subwooferu je zezadu dole u nohou na Subwooferu, ale zase to neni takový mínus, protože většinou ho mam téměř na minimum, jen když chci ohromit návštěvu, tak to osolím..:)))
Shrnutí? Většinu už jsem napsal, prostě mám doma DVD 5+1 za skoro 15litrů a nemá to takovej zvuk jako tyhle Gigaworksy T3(asi podle Terminátora3:D) . Na plný pecky to osolim a je to křišťálově čistej zvuk, basy můžu skoro vypnout a stejně je to akorát, když osolim basy na plný koule, tak to nezačne hučet, je to čistej neskutečnej zvuk. Nikdy jsem neslyšel nic podobnýho, a v týhle kategorii neni vlastně ani na výběr.. Jestli někdo má hluboko do kapsy a miluje hudbu, doporučuju si počkat na další vejplatu a tyhle bedny si pořídit, protože s nima je to jakobyste slyšeli hudbu poprvý v životě. Jste jako na koncertě mezi hudebníkama, tak mi to připadá. Je to nářez a dva lidi co to slyšeli, tak z toho byli totál vodvařený úplně stejně jako já. Absolutně doporučuju jako povinou výbavu pro lidi, který prostě občas chtěj zažít nirvánu nebo potěšit okolí zvukem jaký si jen tak někde neposlechnou.:)
PS: Jsem zvědavej na ostatní recenzenty, pochybuju že někdo napíše jen pár vět, na tohle se prostě musí pět ódy!!:))))
- Je tato recenze užitečná?
- Ano (49)
- Ne