Genius SW-HF5.1 6000
sestava 5.1 - Genius - 20 W - 400 g - 80 dB - 100 mm - 100 mm
Enjoy a home theater experience or exciting games with the Genius six-piece SW-HF5.1 6000 Surround Sound System. With the SW-HF5.1 6000 from Genius, you experience all-in-one...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Genius SW-HF5.1 6000
Přidáno: 9. března 2010
Moderní reproduktory v dřevěném provedení od Geniusu nabídnou zvukový požitek jak z přehrávaných DVD s pět jedničkovým zvuk, tak hraním počítačových her. Vychutnáte si tak opravdu realistické zážitky. Po připojení přes receiver je také možnost napojit tyto reproduktory k LCD nebo plazmové televizi - receiver je však nutné pořídit zvlášť a cenově vyjde přibližně stejně jako tyto reproduktory. Určitě udělá dálkový ovladač v balení radost. Na Subwooferu jsou ovládací tlačítka pro základní využití funkcí a modře podsvícený LCD displej - myslím že podsvícení je až přehnaně silné a proto to může být v noci rušivé. Reproduktory nejsou nijak předražené - opravdová kvalita.Pro:
- Kvalitní dřevěné reproduktory
- Výborná zvuková kvalita
- Zvuk 5.1
- Informativní podsvícený LCD displej
- Dálkové ovládání
- Vhodné jak pro sledování filmů tak i hraní her
- Vůbec nic jsem nenašel
Přidáno: 1. února 2010
Pro domácí užívání jsou výborné. Dají se připojit jak k pc tak i dvd nebo tv. Kabely na propojení jsou viditelně označeny, takže nedochází k záměně.Pro:
- výborný zvuk
- dřevené bedny
- dálkový ovladač
Proti:
- při režimu standby stále svítí modré světlo
- špatně čitelný dálkový ovladač
- po návratu ze standby se restartuje nastavení
Přidáno: 7. ledna 2010 (naposledy upraveno 13. ledna 2010)
Tyto reproduktory mám rok.A jsem snima naprosto spokojen.Využívám je na poslech hudby a filmu.Mám je rozmístěné v místnosti a dost elegantně to vypadá.Jsou opravdu hodně hlasité zatím jsem je ještě nedal úplně na plno.Pro:
- Luxusní 5.1
- Kvalitní zvuk i provedení
- Ovladač
- 100w subwoofer
Proti:
- Na ovladači jsou špatně vidět čísla
- občas blbne subwoofer
Přidáno: 28. prosince 2009
Je jasné že to není špičková soustava ale pro běžné ozvučení pokoje a pro obyčejneho spotřebitele plně dostačující..Pro:
- Výkon dostatečný pro ozvučení pokoje,
- Přijatelna cena k tomu co nabízí..
Proti:
- Nedostatečná kabeláž k repro,nízké průřezy vodiču, bylo nutno zakoupit novou ..
- Chybí mi možnost korekcí hloubek a výšek..
- Přivítal bych optický vstup..
Přidáno: 23. prosince 2009
Přidáno: 22. prosince 2009
Přidáno: 25. listopadu 2009
Přidáno: 1. listopadu 2009
Přidáno: 9. září 2009 (naposledy upraveno 9. září 2009)
Pavelka Martin
Přidáno: 2. září 2009
Eva Měchurová
Přidáno: 3. ledna 2009
Karlozz
Já mám tuhle sestavičku doma a nemám jedinou výtku.Perfektní zvuk v dané cenové kategorii.
Chce to ale pouštět na odpovídající zvukové kartě. Ve stereu přes jednoho jacka to nic extra nebude ale 5.1 zvuk na Soundblastru je úžasný.
Mimochodem jsem těmito bedýnkami ozvučil sál 25x7 metrů!
Pro:
- Perfektní zvuk
- Dobrá cena
Proti:
- Po delší době problémy s potenciometrem hlasitosti (křastí zvuk při točení)
Přidáno: 1. října 2008
KillTomer
maaya_2004 trepe a klame. Zvuk je pocuvatelny, ale nema s kvalitou nic spolocne. Je to pre obycajnych a nenarocných ludí, ktorý netuzia po originálnom zvuku.Pro:
- pre študentov to na intrák bude stačiť
Proti:
- neuvedené žiadne technické parametre, skreslený zvuk, ale pre kopu ludí je to jedno. Vysoká cena podla mna.
Přidáno: 17. srpna 2008
Jestli se Vám líbí co vidíte na obrázku, tak můžete vsadit na to, že se Vám bude ještě víc líbit jak to hraje. Pokud chcete repro 5.1, tak všechny sady Home Theater od Geniusu jsou zaručeně to pravé. Masivní subwoofer dokáže při troše dobré vůle udělat diskotéku v sále 10x10 metrů. Pokud to budete mít jen doma, tak rozsah Volume tutově zůstane někde na třetině. Dálkové ovldádání se občas také hodí, ale je to spíš jen fajn doplněk. Pokud máte dobrou kartu 5.1, tak si parádně užijete zvuk u DVD a her, které toto podporují. Je to fakt jiný pocit, když slyšíte zvuk opravdu z té strany, ze které má přicházet. Mohu jen doporučit.Pro:
- Dřevěné bedny s kvalitním zvukem
- Možnost připojení k domácímu kinu, počítači i jinde
- Dálkové ovládání
Proti:
- Poměrně hodně stručný návod k použití
Zobrazuji 1 - 13 ze 13 recenzí
Můžete koupit ve 25 slovenských obchodech: Genius SW-HF5.1 6000