Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Logitech Z-313

Přidat recenzi

Sestava reproduktorů - Reproduktory 2.0 - Logitech - 2+0

Posloucháte hudbu a zvuk online videa, sledujete filmy a televizi v počítači. Vestavěný počítačový zvuk však nenabízí uspokojivý zážitek. Proto představujeme reproduktorový... více »

Kde koupit

25% (5)

Doporučení od zákazníků

6 zákazníků doporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(13 z 13 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

zpočátku sem velmi váhál zda koupit tyto reproduktory,říkám si za tak nízkou cenu nemůžu čekat zázraky,ale opak je pravdou, dokonale hudebně sladěné repro s vynikajícím subwofreem,zvuk je radost poslouchat, mám pokoj 24m2 a skvěle ozvučí i takto velký prostor ..
ovládání hlasitosti na ovladači... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze Logitech Z-313

TMisa090

TMisa090

Přidáno: 14. února 2012

Doporučuje produkt
  • -Subwoofer je opravdu vynikající!!!!!!
  • -Výborně vyřešené ovládání hlasitosti s 3,5 jackem na sluchátka
  • -Nádherný zvuk
  • -Krátký napájecí kabel - vyřešeno prodlužovačkou
  • -Ovládání basů - vyřešeno equalizerem

Za tu cenu asi nejlepší repro co jsem kdy měl. Basák mám pod stolem a satelity vedle monitoru a dohromady to hraje vážně moooooc dobře.
Mám je na internátě a když dám hlasitost přes půlku už letí vychovatelky z druhého konce budovy atˇ to ztiším.

• Ano

Přidáno: 8. ledna 2012

• Dálkové ovládaní
  • Kvalita zvuku
  • Vzhled
  • Výkon není příliš vysoký

Dlouho jsem si vybíral repro k PC. Až jsem se nakonec rozhodl pro tyto, z důvodů slušné ceny, dálkového ovládaní, pěkného vzhledu a názorů ostatních uživatelů. Musím říci, že jsem spokojený, kvalita zvuku je parádní, radost poslouchat, ale do určité hlasitosti, bedny (subwoofer) nejsou určeny pro nějaké větší akce, nebo pro buzení sousedů :). Ale dokáží se o to postarat, zvuk pak ale ztrácí na kvalitě. Zkrátka bedny k počítači ke hraní her, poslechu hudby, sledování filmů super, i na menší (domácí) akce se dají použít. Na to, že mají 25W RMS hrají skvěle.

• Ano
Str3jd4

nováček

Str3jd4

Přidáno: 29. prosince 2011

(Upraveno 29. prosince 2011)

• pro ozvučení PC dostačující výkon
  • sluchátkový výstup na ovladači
  • ovladač je šikovně vyřešen a je tak snadno dostupný
  • oba satelity na "společném kabelu" což omezí umístění
  • nemožnost nastavovat úroveň basů

Pro nenáročné uživatele jako upgrade z notebookových repráčků (kromě těch od Harman&Kardon, Altec apod.) jsou dostačující. Kvalita reprodukce odpovídá ceně. Pro poslech hudby bych volil spíše nějakou vyšší třídu, nebo vícepásmové stereo reproduktory.

Pepa

Pepa

Přidáno: 3. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • sem spokojen cena\vykon dobry
  • kdyz pridavam zvuk pravej reaprak zacne bzucet je to dost neprijemny uz ho mam 1rok tak mozna je to tim doporucuji koupit novy repraky a bas si nechat

dobry

Ověřený zákazník ElektroInternet.cz

Jirka

Přidáno: 11. listopadu 2011

Zakoupeno v ElektroInternet.cz

• Dobrá cena
  • Provedení
  • Zatím nic

Používám v menší místnosti a zatím naprostá spokojenost...
Čistý zvuk bez brumu,šumu atd.

Ověřený zákazník ElektroInternet.cz

Head

Přidáno: 13. října 2011

Zakoupeno v ElektroInternet.cz

• Design, čistota zvuku,ovladač
  • Mohl by být větší výkon, ikdyž za ty peníze...

Moc hezké repro, výborný zvuk, dálkové ovládání, pro běžný poslech hudby a hry je to vynikající volba.

R. Kučera

R. Kučera

Přidáno: 4. října 2011

Doporučuje produkt
  • - výborný a čistý zvuk, basový reprák směřující do země (!) tomu hezky napomáhá
  • - cena
  • - kvalitou zvuku možná předčí i dražší repráky k pc
  • - žádné jsem neshledal

Na kvalitnější zvuk k počítači jsem vybíral i z dražších pc repráků, ale nakonec jsem dal na kladné recenze tohoto Logitechu Z313 a udělal jsem nejlépe jak jsem mohl. Hudba mi zní dokonce líp než na předchozích 5.1 reprácích. Udělal jsem nejlépe jak jsem mohl vzhledem k nízké investici. Doporučuji.

Ověřený zákazník AD shop.cz

Lucie Rušarová

Přidáno: 24. května 2011

(Upraveno 2. června 2011)

Zakoupeno v AD shop.cz

• -hezký design
  • -krásný laděný zvuk rozléhá se po místnosti
  • -čistý zvuk
  • -dávám 80% velice dobrého zaručeného poslechu, protože nejsem žádný zvukový znalec, proto si nechávám rezervy :-) ale velice uspokojivé nadmíru, fajne basy :-)
  • Nic. Jsem spokojena.

Přijatelná cena za prima poslech, mohu doporučit :-)

adam

mim

nováček

mim

Přidáno: 28. prosince 2010

• vzhled nevypada v realu spatne
  • zvuk je nadprumerny s ohledem na cenu
  • nic

Nejsem zadny odbornik pres hodnoceni kvality zvuku. Tak se omezim na jednoduchou recenzi: reproduktory hraji a pripada mi, ze dobre. Rekl bych, ze kvalita odpovida cene plus neco navic. Mam jeste jedny od Logitechu (drazsi) a ty jsou samozrejme nekde jinde (to pozna i laik). Takze zaver: Pokud chcete k PC trosku lepsi bedny naz za 200 Kc, tak dobra volba.

• Ano (3)
Ověřený zákazník Alza.cz

Přidáno: 11. prosince 2010

Zakoupeno v Alza.cz

• nádhernej zvuk,nemá to chybu
  • nic

• desing
  • cena
  • kvalita
  • absolutně nic

ovládání hlasitosti na ovladači je již třešnička na dortu, je pohodlné a nemůžu nic vytknout.
kdo váha s koupí,tak můžu jedině říct jedno: rozhodně nebudete litovat investovaných peněz

• Ano (13)

Zobrazuji 1 - 12 ze 12 recenzí