Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Logitech Z-5500

sestava 5.1 - Logitech - 505 W - 24676 g - 540 mm - 710 mm - 440 mm

domácí kino 5.1 Logitech Z-5500 Digital, 500W, THX Řada uživatelů tvrdí, že digitální reproduktory Z-5500 Digital jsou nejlepším multimediálním systémem ze všech. Ohromující...více »

Hodnoťte produkt:

Ceny od: 6 739 Kč vč. DPH

Recenze Logitech Z-5500

Přidáno: včera, 17:03

Anonymní uživatel

pokročilý

Pospec

Mohu vám doporučit nákup

Pro:

• Luxusní reproduktory, můžete připojit až 3 zařízení. Hutný vyvážený zvuk vás nadchne. Poměr výkon cena - pokud chcete kvalitní repro - 5500 jsou ideální volba

Proti:

• snad ani žádné proti - jen váha při transportu - nemám auto :)

Přidáno: 19. února 2010

Ověřený zákazník GSMTelefony.cz

karel

Produkt zakoupen v
GSMTelefony.cz

Špička,naprostá spokojenost

Pro:

• dokonalý zvuk
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (1)

Přidáno: 24. ledna 2010 (naposledy upraveno 24. ledna 2010)

Anonym

Anonym

dobrá cena avýkon

Pro:

• super souprava výkon supr
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano
  • Ne (2)

Přidáno: 17. ledna 2010 (naposledy upraveno 17. ledna 2010)

Anonymní uživatel

odborník

x.IwulQa.x

Tyhle reproduktory mám doma a jsem s nimi velice spokojena. Mají velice kvalitní zvuk, který vychází z pěti bedniček a jednoho pořádného subwooferu.

Pro:

• Dobrý poměr kvalita
  • Výkon 500 W
  • Vhodný pro poslech všeho
  • Krásný vzhled
  • Vysoká kvalita zvuku
  • Vhodný jak k televizi tak i k počítači
  • Funkce Dolby Digital dts96/24

• Poměrně vysoká cena
  • Ano (3)

Přidáno: 17. ledna 2010

expert

Laki

Tuto soustavu jsem viděl v jednom německém obchodě, kde byla puštěna k názorné ukázce a byl jsem velmi překvapen. Je pro náročnější posluchače a to díky ceně a jejímu kvalitnímu zvuky. Perfektní výkon s kvalitním zvukem, to je to co vám přijme ke koupi. Navíc 5 reproduktorů a jeden subwoorer dokáže rozezvučit i velké místnosti! Velmi doporučuji! Vhodné jak k pc tak jako domácí kino!

Pro:

• Velmi kvalitní výrobek
  • Překrásný zvuk
  • Vhodné jak k pc tak k televizi
  • Pěkný design
  • Výkonný subwoofer

• Vyšší cena
  • Ne (1)

Přidáno: 15. ledna 2010

expert

Balthazar

Totot domácí kino o sestavě 5ti bedniček a jednoho pořádného subwooferu , je prostě skvělé má neuveřitelný výkon 500 W , takže když to pořádně osolíte , tak Vás zaručene sousedi uslyší ,ale jinak abych to zas tak moc nepříháněl disponují velice kvalitním zvukem s touto sestavou budete urcite nadmiru spokojeni.

Pro:

• sestava 5.1
  • Dobrý poměr kvalita/ cena
  • Výkon neuvěřitelných 500 W
  • Vhodný pro poslech všeho
  • Super značka
  • Byla pro vás tato recenze užitečná?
  • Ano (2)

Přidáno: 28. července 2009

Článek: Logitech Z-5500 – pořádný zvuk do obýváku

Nejvýkonnější reproduktory společnosti Logitech se honosí certifikací THX a vlastním dekodérem pro standardy Dolby Digital, DTS a DTS 96KHz/24-bit. Celkový výkon je taky ohromující, 505WCelý článek... (http://pctuning.tyden.cz... Celá recenze na pctuning.tyden.cz
  • Ano (3)
  • Ne (2)

Přidáno: 12. června 2009

Dolby Master

Dolby Master

Tyto reproduktory mám doma sem s nima spokojen .S těmito Reproduktory jsem ozvučil celou školní tělocvičnu.Vážně perfektni Basový reproduktor nemá chybu Dokáže vydávat basy o hloubce že se vám všechny orgány třepou v Těle!k dispozici jsou:Mody Direct,optický přenoc zvuku a koaksiální přenos zvuku.dále jsou režimy stereo,stereo 2,pro logic movie,pro logic music.tyto funkce si můžete rozšířit o zesílení basů,nastavení ktera strana vám hraje silněji.Bezkonkurenční satelitní reproduktory s reproduktorovou clonou z leštěného hliníku vám zajištují perfektní poslech i při maximálním vitížení.Certifikace THX vám zajišťují záruku nejkvalitnějšího poslechu na trhu.

Pro:

• Nejlepší zvuk basového reproduktoru.Nejlepší kvalita výšek,Krásné zpracování reproduktoru i hlavního panelu.odjímatelné sítka na satelitních reproduktorech,funkce Dolby Digital dts96/24

Proti:

• Těmto reproduktorum se neda co vytknout:D
  • Ano (11)

Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí