Logitech Z-5500
sestava 5.1 - Logitech - 505 W - 24676 g - 540 mm - 710 mm - 440 mm
domácí kino 5.1 Logitech Z-5500 Digital, 500W, THX Řada uživatelů tvrdí, že digitální reproduktory Z-5500 Digital jsou nejlepším multimediálním systémem ze všech. Ohromující...více »
Hodnoťte produkt:
Recenze Logitech Z-5500
Přidáno: včera, 17:03
Mohu vám doporučit nákupPro:
- Luxusní reproduktory, můžete připojit až 3 zařízení. Hutný vyvážený zvuk vás nadchne. Poměr výkon cena - pokud chcete kvalitní repro - 5500 jsou ideální volba
Proti:
- snad ani žádné proti - jen váha při transportu - nemám auto :)
Přidáno: 19. února 2010
Přidáno: 24. ledna 2010 (naposledy upraveno 24. ledna 2010)
Anonym
Přidáno: 17. ledna 2010 (naposledy upraveno 17. ledna 2010)
Tyhle reproduktory mám doma a jsem s nimi velice spokojena. Mají velice kvalitní zvuk, který vychází z pěti bedniček a jednoho pořádného subwooferu.Pro:
- Dobrý poměr kvalita
- Výkon 500 W
- Vhodný pro poslech všeho
- Krásný vzhled
- Vysoká kvalita zvuku
- Vhodný jak k televizi tak i k počítači
- Funkce Dolby Digital dts96/24
- Poměrně vysoká cena
Přidáno: 17. ledna 2010
Tuto soustavu jsem viděl v jednom německém obchodě, kde byla puštěna k názorné ukázce a byl jsem velmi překvapen. Je pro náročnější posluchače a to díky ceně a jejímu kvalitnímu zvuky. Perfektní výkon s kvalitním zvukem, to je to co vám přijme ke koupi. Navíc 5 reproduktorů a jeden subwoorer dokáže rozezvučit i velké místnosti! Velmi doporučuji! Vhodné jak k pc tak jako domácí kino!Pro:
- Velmi kvalitní výrobek
- Překrásný zvuk
- Vhodné jak k pc tak k televizi
- Pěkný design
- Výkonný subwoofer
- Vyšší cena
Přidáno: 15. ledna 2010
Totot domácí kino o sestavě 5ti bedniček a jednoho pořádného subwooferu , je prostě skvělé má neuveřitelný výkon 500 W , takže když to pořádně osolíte , tak Vás zaručene sousedi uslyší ,ale jinak abych to zas tak moc nepříháněl disponují velice kvalitním zvukem s touto sestavou budete urcite nadmiru spokojeni.Pro:
- sestava 5.1
- Dobrý poměr kvalita/ cena
- Výkon neuvěřitelných 500 W
- Vhodný pro poslech všeho
- Super značka
Přidáno: 28. července 2009
Článek: Logitech Z-5500 – pořádný zvuk do obýváku
Nejvýkonnější reproduktory společnosti Logitech se honosí certifikací THX a vlastním dekodérem pro standardy Dolby Digital, DTS a DTS 96KHz/24-bit. Celkový výkon je taky ohromující, 505WCelý článek... (http://pctuning.tyden.cz... Celá recenze na pctuning.tyden.czPřidáno: 12. června 2009
Dolby Master
Tyto reproduktory mám doma sem s nima spokojen .S těmito Reproduktory jsem ozvučil celou školní tělocvičnu.Vážně perfektni Basový reproduktor nemá chybu Dokáže vydávat basy o hloubce že se vám všechny orgány třepou v Těle!k dispozici jsou:Mody Direct,optický přenoc zvuku a koaksiální přenos zvuku.dále jsou režimy stereo,stereo 2,pro logic movie,pro logic music.tyto funkce si můžete rozšířit o zesílení basů,nastavení ktera strana vám hraje silněji.Bezkonkurenční satelitní reproduktory s reproduktorovou clonou z leštěného hliníku vám zajištují perfektní poslech i při maximálním vitížení.Certifikace THX vám zajišťují záruku nejkvalitnějšího poslechu na trhu.Pro:
- Nejlepší zvuk basového reproduktoru.Nejlepší kvalita výšek,Krásné zpracování reproduktoru i hlavního panelu.odjímatelné sítka na satelitních reproduktorech,funkce Dolby Digital dts96/24
Proti:
- Těmto reproduktorum se neda co vytknout:D
Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí
Můžete koupit ve 20 slovenských obchodech: Logitech Z-5500