Redstar RS-206
Sestava reproduktorů - Reproduktory regálové - Redstar - 2+0 - regálové - 90 dB - Aktivní REPRO REDSTAR RS-206 black 2.0 Vám nabízí internetový obchod itek.cz za výhodnou cenu. Široký výběr produktů značky REDSTAR. REPRO REDSTAR RS-206 black 2.0 je aktuálně skladem a... více »
od 588 Kč
- Pěkný povrch reproduktorů
- Velice levné
- Zkreslení zvuku - šumí jak oceán
- Nekvalitní provedení
Zkreslují zvuk. Šumí, ozývají se různé nepříjemné zvuky. Když je vypnete, tak bručí. Způsobeno zřejmě vlivem špatného odstínění a použitím levného zesilovače. Poskytují mohutné basy. Pokud vám nezáleží na kvalitě zvuku a máte rádi silné basy a nevadí Vám, že středy a výšky se ztrácejí a jste schopni překousnout šum a brum, je to dobrá volba. V opačném případě se podívejte po produktech ostatních výrobců.
| Výkon reproduktorů: | Dostatečný |
| Středy a výšky: | Zkreslené |
| Basy: | Velmi silné |
| Délka kabelů: | Tak akorát |
| Jsem hudební: | Pokročilý |
drumacek
Přidáno: 14. května 2012
- drevo
- praskajici efekty a velky sum napodobujici gramofonovou desku
- spatne zpracovani
- obcasne zajiskreni
pokud chcete ze svych novych cd cek udelat gramofonovou desku vrele doporucuji. Repro se samy umi postarat o praskani a krasny sum.
| Výkon reproduktorů: | Nevyužitelný |
- -dobrý zvuk
- -délka kabelu
- -snadné ovládání
- -vypínání repráků zezadu bedničky
Pro mě určitě dostačující repráky, dostala jsem k Vánocům, a jsem zatím spokojená, jediné co mi vadí, je vypínání repráků zezadu bedničky, lepší by to bylo určitě někde zepředu, jinak nemůžu vytknout nic. Super zvuk, a já jsem spokojená. :) k mému poslechu hudby nebo sledování filmů, případně hraní her to určitě stačí! Jednoduché ovládání přimé na jedné z bedniček, je tam i zdířka na sluchátka. Ty předešlé bedýnky jsem musela vypínat přímo ze zásuvky, protože pořád šuměly, ale tady to nehrozí. Myslím si, že jsou to dobré repráky, za příznivou cenu! Určitě můžu doporučit. Mám je sice jen krátce, ale mám je již vyzkoušené - jak hlasitost, tak basy, a celkově zvuk. :)
Zobrazuji 1 - 5 ze 5 recenzí