Poradna Reprosoustavy a reproduktory


Autor: | Vloženo: 16.01.2018 000 14:19 | Témata: Poradna Reprosoustavy a reproduktory

JBL GO - náhodné samovolné vypínání

Zdravím, ráda bych se zeptala, jak je možné, že po připojení reproduktoru JBL GO k mému telefonu přes Bluetooth signál v náhodných intervalech vypadává a reproduktor se přibližně v rozmezí jedné až pěti minut náhodně vypíná, načež ho musím znovu zapnout a připojit (do chvíle, než se sám vypne znovu). Byly i okamžiky, kdy se sám vypnul jen po asi třiceti sekundách od opětovného zapnutí.

Je zvláštní, že tento problém nastává pouze tehdy, pokud využívám reproduktor ve svém pokoji, všude jinde funguje bezchybně a ani jednou se takto samovolně nevypne (u známých, v autě, dokonce i v obývacím pokoji - o pár metrů vedle mého pokoje - nejsou žádné problémy, mohu ho nechat hrát i několik hodin a vše je v pořádku). Nemyslím si proto, že by výpadky signálu mohly být způsobeny mým mobilním zařízením; když reproduktor a telefon propojím kabelem, nemá to na samovolné vypínání žádný účinek, reproduktor se náhodně samovolně vypíná i nadále.

Nenapadá mě, co by ještě mohlo výpadky způsobovat - kontrolovala jsem, jestli za tím nemůže být Bluetooth připojení z mého počítače, ale můj počítač ho ani nemá. Jaké vlivy mohou takto narušit připojení reproduktoru?

Děkuji za odpověď.

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.