Yenkee YSP 2003
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Stereo reproduktory s RGB podsvícenímNapájení přes USBSkvělý a precizní zvukRGB podsvíceníZvuk, co má barvu!Malý velký zážitekDej sbohem nudným reproduktorům, které nedokáží vykouzlit tu správnou atmosféru. I u menší audio sestavy můžeš chtít ten správný hudební zážitek. Jsme stereo reproduktory YSP2003 a disponujeme RGB podsvícením, které parádně dokreslí prožitek ze sledování filmu či poslechu tvé oblíbené kapely.Dva konektory a je to!Zásuvku s námi opravdu hledat nemusíš. Stačí, abys nás připojil k notebooku či PC pomocí USB konektoru. O přenos zvuku se pak již postará klasický 3,5 mm jack. Takto jednoduše si můžeš vylepšit sledování tvého oblíbeného seriálu na notebooku.Skvělý zvuk s jednoduchým ovládánímI přes naše kompaktní rozměry dokážeme notně vylepšit jakékoliv hudební zážitky. Poradíme si s každým žánrem, a zároveň dokážeme muziku reprodukovat velmi precizně. Když k tomu přičteme i jednoduché ovládání, které je umístěno na předním panelu, myslíme, že máš vybráno!Elegantní 2.0 stereo reproduktory minimálních rozměrů, napájené přes běžné USB rozhraní. Ideální volba pro posílení zvukového zážitku z Vašeho notebooku, netbooku anebo PC.Snadný přístup k nastavení hlasitosti a zapnutí/vypnutí napájení pomocí ovládacího tlačítka na předním panelu.Přenos audio signálu standardním 3,5mm audio konektorem.Výstupní výkon: 6W RMSPříkon: USB 5V DC / 1AReproduktorová jednotka: 2.5" x2Impedance: 4ΩFrekvenční odezva: 160Hz ~ 20KHzOdstup signál-šum: ≥70dBADélka napájecího kabelu: 1,2mDélka audio kabelu: 1,2m (3,5 mm konektor jack)Délka satelitního kabelu: 1mRozměry: 80 x 90 x 174mmHmotnost: 750g
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
, zakoupeno v Alza.cz
- Hraji prekvapive dobre za malo penez
- Nejde vypnout RGB osvetleni coz je spis skoda nez uplne minus
Doporucuji.
, zakoupeno v Alza.cz
- Plni svuj ucel, hraji dobre
- spatny zvuk
- V poradku
, zakoupeno v MALL.CZ
- Dobrá kvalita za dobrou cenu, až na ty dráty.
, zakoupeno v Taktrochujineelektro.cz
Super malé a dobrý zvuk
, zakoupeno v MALL.CZ
- Kvalita za dobrou cenu
- Vypadají dobře
- Nejsou dobré
- Hrozný zvuk, úplně bez bas
Hezky vypadající chrastítka, po zapojení a jsem byl naprosto dokonale zklamán, nečekal jsem nic extra, ale tohle je opravdu hrůza. Pro PC hry nic moc, pro muziku úplně otřesné.
, zakoupeno v CZC.cz
- Má to kvalitní rgb
- Má to kvalitní zvuk a není moc hlasité, akorát do bytu
- vzhled
- zvuk
- mohla by být jiná barva podsvícení, ale neva
za tu cenu jsem čekal nějakou méně výkonou reproduktory, ale hrajou na celý barák. basy hlasitost bez šumu. supr a doporučuji určitě