Poradna LAMAX Street ST-1

Autor: | Vloženo: 26.12.2016 000 19:09 | Témata: Poradna LAMAX Street ST-1

Dobíjení reproduktoru

Dobrý den všem,podle čeho prosím vás poznám,zda je reproduktor vybitý,a naopak kdy je nabitý..? Dneska jsem se ho pokoušel nabíjet,protože jsem si včera večer pustil rádio,a logicky se mi po nějaké době vybil.Ale mě by spíše zajímalo,jestli se třeba reproduktor nemůže zkazit tím,že ho třeba nedobiju úplně,páč to nijak nepoznám. Dále by mne zajímalo,jaký je rozdíl mezi nabíjením ze sítě,a nabíjením z počítače,protože jsem tady již zahlédl odpovědi,že ze sítě se má nabíjet cca 3,5 hodiny,ale z počítače o hodinu déle. Bere se notebook jako počítač,nebo se to myslí jako ze sítě,když to není počítač s normální bednou,ale prostě stolní notebook? Děkuji.

  • 30. prosince 2016 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Dobrý den,

    děkujeme za Váš dotaz. Během nabíjení reproduktoru je kontrolka rozsvícena červeně, při plném nabití zezelená.
    Nabíjení ze sítě je myšleno například prostřednictvím adaptéru pro mobilní telefon. V tomto případě se jedná o výstupní proud z adaptéru. USB na stolním PC či noteboocích dodává pouze 500mA, adaptéry pro telefony například až 1500mA. Od výstupního proudu následně se odvíjí doba nabíjení.

    Děkujeme za pochopení

    S pozdravem

    Tým LAMAX

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.