Nejnovější recenze ze sekce Reprosoustavy a reproduktory
- Velmi dobrý poměr ceny a kvality
- Za ty peníze super
- Výborný zvuk
Vše v pořádku spokojený.
Hrůza zvuk
- K PC dostačující. Zvuk celkem kvalitni, velikost mi vyhovuje, vzhled hezký.
- Spokojen. Dobrý zvuk i výkon.
- Při mírně zvýšené hlasitosti ošklivě praskají, musel jsem vyměnit
- Žádné parazitní zvuky a šumy
- Skvěle vykreslený zvuk
- Dlouhé kabely
- Skvělý poměr cena/výkon
- Pozor na basscontrol - otvory jsou umístěny neprakticky navrchu (je potřeba zabránit usazování prachu)
Recenzi píšu po několika týdnech každodenního používání - naprostá spokojenost.
- Kvalitní spravování.
- dobrá cena
- dobré basy za tyto peníze
- malé a skladné
- lehké
- hezké
- odolné
Za tuhle cenu velice dobré, malé a skladné. Lehké a hezké, hezky svítí, protože některé jiné repráky svítí příliš moc. Odolné nemám co vyknout.
- optický vstup
krátká kabeláž k reproduktorům
Hraje lépe než jsem očekával.
- hraje to naprd
Poměr cena - výkon splňuje moje požadavky.
- OK
- Good sound
- Příznivá cena, hezky dizajn a hlavně krásny zvuk.
- Napájecí káble reproduktorů jsou směšně krátké. Samotné napojení je bohužel neštastně v horní části rovnou za reprákem. Káblik není kam schovat. Jinak opravdu spokojnost.
Pěkné zpracování, hezký zvuk. Káble, obzvláště k zadním repro jsou směšně krátké. Samotné napájení beden mělo být vespod a né nahoře,kde je tak rušivým elementem. Jinak spokojenost.
- Hlasitý a dobře se poslouchá
- Propojuje se dvoumy kabely
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a doporučení reproduktorů Niceboy ORYX VOX 2.0. Pěkný den, Niceboy
- Pro mě suprové řešení. Ideální tvar i rozměr. Výborná kvalita zvuku s možností doladění, elegantní design a variabilní možnost připojení
Dlouho jsem hledal přijatelné řešení kvalitního ozvučení televize. Našel. Naprostá spokojenost.
Soundbary se mi neosvědčily a dvě repro bedny jsem nechtěl.
Navíc produkty Edifier považuji za velmi kvalitní a za vcelku rozumnou cenu.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »