Nejnovější recenze ze sekce Reprosoustavy a reproduktory
- Výborná reprodukce a dokonalé zpracování
- Vyvážený zvuk
- Kvalita od profesionálneho výrobcu
Parametry i zvuk je v pořádku.
Nebyl jsem spokojen s očekávaným
- dobré basy
- dobré výšky
- maximální hlasitost
- dálkové ovládání, bluetooth
- skvělé na poslech hudby
- bral bych, kdyby šly ještě snížit basy, protože při poslechu např. podcastů jdou ještě docela poznat
- Reproduktory nefungovaly
- Vracel sem je ihned zpět
Reproduktory sem neměl možnost vyzkoušet, nešly ani zapnout. Vracel sem je ihned zpět a nechal si vrátit peníze.
- Dobrá cena
- Zatím o žádné nevím
- Čistý zvuk z tv redukcí z optiky. Bluetooth přenos je vinikající zvláště přednes z kvalitních nahrávek. Výkon do mistnosti 5x4m velmi dobrý bez zkreslení. Poslech tv cca na 38% hlasitosti.
- Malý ovladač, prcek. Nemá ovládání výšek a basů.
1. den se musely rozehrát. Teď už hrají velmi dobře.
Vedle Genius 1800 50W mají tyto bedny čistší výšky a středy. Což mě vyhovuje.
Geniusy zapínám když chci hloubky a dalších 50W navíc pro sousedy . Jsem spokojen a doufám, že vydrží dlouho jako ty Geniusy..
- Hrajou super
Dexon RP 84
Přidáno: 10. prosince 2023
(naposledy upraveno 10. prosince 2023)
Zakoupeno v Dexon
- nikde jinde jsem nenašel podhledové repro pro vlhké prostory
- Žádné příslušenství ke kotvení do SDK. Na technické podpoře Dexonu velmi neochotný chlap, který mě informoval, že on tam není od toho, aby mi dával informaci, jak kotvit repro do SDK. Repro - které je určené ke kotvení do podhledu. Výrobek bez TL, bez popisu....
Dexon by měl poslat své technické pracovníky (spojovatelka byla na 5*) na školení, jak se chovat ke klientele a měl by doplnit tento výrobek nějakým popisem instalace, případně nabídnout odpovídající příslušenství.
Na hodnocení samotného výrobku je brzy.
Vše OK.
- Čistý zvuk v basech i výškách
- Dostatečný výkon
- Design (ta měděná je fakt super)
- Dálkové ovládání
- Ideální rozměry
- Možnosti připojení
Ideální reproduktory k PC, super jednoduchý design a rozumné rozměry. Zvuk je čistý a vyvýžený, výkon je zcela dosatatečný. Pestrá nabídka připojení (vč. Bluetooth). Vypínatelná kontrolka a funkce autostandby. Bez problémů používám i jako "studiové monitory" pro hudební tvorbu. Myslím, že za tu cenu tyto reproduktory vážně stojí.
K počítači skvělé repro.
kvalitní regálové reproduktory .
pozor na hloubku reproduktorů jsou opravdu masivní
OK
Repro naprosto splňují má očekávání (ozvučit menší obývák). Délka propojovacího kabelu mezi bednami je dostatečná (cca 5m). Ostatní dodané kabely již tak dlouhé nejsou, ale to nevidím jako zásadní problém.
Perfektní kvalita zvuku, snadné připojení k PC.
Wharfedale Diamond 12.1
Přidáno: 6. prosince 2023
(naposledy upraveno 6. prosince 2023)
Zakoupeno v LepšíZvuk
- Kvalita