Nejnovější recenze ze sekce Reprosoustavy a reproduktory
- Nizká citlivost.
Produkt splnil očekávání.
- Nešumí
- Zvuk je dobrý
- Nehrají příliš nahlas - velmi tiché
Reproduktory malé a plastové, zvuk je dobrý, bohužel trochu tlumený a nehrají příliš nahlas (rychlovarná konvice i pračka je přeřve).
Reproduktory nejsou do zásuvky, ale na USB, což mi vyhovuje. Dají se tak jednoduše zapojit i do notebooku.
- Hodně muziky za málo peněz
- kvalitní poslech
- slušný výkon bez zkreslení
- basreflex
- s předním krycím rámečkem s tkaninou vypadají decentně
- po sundání rámečku s tkaninou vypadají ještě lépe
- možnost přehrávání přes bluetoth
- dálkové ovládání
- v balení všechny potřebné kabely
- zvukově mně opravdu překvapily
- žádná mně nenapadá
Sháněl jsem aktivní reproduktory do kanceláře. Jelikož jsem audiofil a reproduktory co mám doma se již nevyrábějí, tak jsem hledal velmi pečlivě. K údajům uvedeným u jednotlivých výrobků jsem byl skeptický a vím, že papír snese všechno a u repro se to děje již mnoho let. Kombinací instinktu, technických podkladů a vzezření jsem vybral tento pár repráků a jsem s nimi nadmíru spokojen. Bedna je dostatečně tuhá, vypadá že je z nějakého dřevěného komponentu s dýhou, má dostatečný objem a reproduktory vypadají také kvalitně. Basreflexový nátrubek byl podmínkou z důvodu malé velikosti beden a reproduktorů. Dodané kabely vypadají odolně a propojovací káblík pro druhou bednu má dostatečný průřez. Balení dále obsahuje napájecí kabel do zásuvky, jeden kabel 2xCINCH-2xCINCH, jeden kabel 2xCINCH-Jack 3,5mm a dokonce i optický kabel pro digitální signál. Po zapojení a zprovoznění jsem byl ohromen zvukovým projevem a i nadále si užívám jak tichého podkresu, tak i občas pořádného zaburácení... Můžu všem doporučit.
- malý ale šikovný
- nemám výhrady
- snadné zapojení
- úžasný zvuk
Zakoupíte si produkt označený černo modrý a když dorazí černý a stěžujete si, je Vám sděleno, že fotografie jsou pouze ilustrační a vlastně i popisek
Nato jak jsou malé tak jsou výkonný
- Opravdu super zvuk
OK
Náhrada za reproduktory v aktivní bedně Yamaha. Jeví se jako kvalitnější než originály. Posoudí až zákazník.
Poměr cena X výkon jsou tyhle aktivní reproduktory opravdu dobrá volba, byl jsem překvapen basy i celkovým zpracováním, šel jsem z Genius 5.1 na tyto Edifiery a naprostá spokojenost. Dobře zvolená velikost vypadá na stole opravdu dobře, nezabírají tolik místa, líbí se mi jak jsou nahnuté a zvuk míří přesně tam kam má. Za mě mají doporučení.
- za tu cenu obstojné
- basy lepší, než u podobných beden (dražších) bez subw.
- dobrý design
- plug and play
- jednoduchá instalace
- nepříliš velké
- výkon bude tak sotva poloviční, než je inzerovaný, ale co by za ty prachy člověk chtěl - ani bych to neuvedl jako nevýhodu, pouze jako konstatování
Pro běžné nenáročné domácí použití postačí. Za tu cenu to nejlepší, co lze získat.
Reakce značky Niceboy
Děkujeme za hodnocení a recenzi reproduktorů Niceboy ORYX VOX 2.1 MAXX BASS. Pěkný den, Niceboy
Úžasné po 25 letech si pustit na gramofonu LP s tímto reproduktorem. Jsem tím unešen:-)
- Komplexní zvuk s řadou detailů
- Jednoznačně středové pásmo +++
- Provoz při vysoké hlasitosti bez zkreslení
- Čelní volič volume, párování, 3.5 mic
- design
- "naprázdno" lehce šumí ale opravdu lehce
- Chybí kryty reprodukrorů - u monitorů všeobecně málo vídané
Porovnával jsem s konkurenčními výrobky. presonus, Mackie - které v obou pripadech postrádají středy. Např remembering od Avishay Cohena - to by člověk vyloženě brečel, jak to může znít blbě, ploše, atp. Pioneer mohu jednoznačně doporučit, stredove pasmo jedna basen, překvapivá je i hlastitost, na tak male repro. Rozhodne neudelaji ostudu na mensi party. Pouzivam i jako doprovod ke hre na conga, djembe a spokojenost.
- Nejlepší reproduktory za tu cenu
- Super zvuk
- dálkové ovládání
- nastavení výšek a basů
- na ovladači nelze nastavovat výšky a středy
Koupil jsem je dost na rychlo ale nepřestávájí mě udivovat. Perfektní zvuk, ovladač a BT k tomu. Po prvním zapojení jsem měl pocit že jsem v kině, za ty peníze to stojí.
Nevím jestli je to výhoda nebo nevýhoda - BT režim nic neohlašuje, ať už se jedná o připojení zařízení nebo párování
- menší ypřesto dobry zvuk
doporučuji
- menší ale hrají fakt skvěle
doporučuji
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »