Nejnovější recenze ze sekce Reprosoustavy a reproduktory
- Ve stavu Stand-by režimu 0,000 W !!! Zapnuté 24,5 W, hlasitěji 25,5 W. Vynikající k PC sestavě.
Reakce na předešlou nesmyslnou recenzi, že má výrobek velkou spotřebu. Není to pravda. Stand-by režim = 0,000 W !!!!!!!!!
- OK
- Kvalitní zvuk
- Umístění na zeď
- Velká spotřeba
- Závit pro montáž není metrický, balení neobsahuje šrouby
- Přepínání vstupů
Reprosoustavu jsem vybíral na základě recenzí. Prostorový efekt vynikne především při sledování filmů. Co mě však nemile překvapilo je příkon soustavy. Ve stand-by režimu (jen zapnutý do zásuvky) je příkon asi 20W !!! , po zapnutí (bez zvuku) 40W a dále se pak zvyšuje podle hlasitosti. Z toho pak plyne zahřívání zadní strany subwooferu. Šrouby pro uchycení by se dali sehnat, ale musíte vzít celé balení (100ks) a nebo si nechat poslat 5 kusů a zaplatit kolem 100Kč za poštovné. Myslím, že výrobce za tu cenu mohl přidat 5 kusů příslušných šroubů. Vstupy signálu nelze přepínat mezi sebou oběma směry, vždy je nutné postupně přepínat jeden po druhém jedním směrem.
- Perfektní zvuk.
- dobrý zvuk
- separátní ovládací prvek hlasitosti
- bluetooth
- šumi
Když nic nehraje, šumí. Kabely od repro jsem se snažil umístit co nejdále od ostatních vodičů, repro mám zapojené do zvukovky na základní desce. Nedokážu 100% určit, zda je to repro nebo základní deskou. Každopádně sluchátka od stejného PC nešumí.
Oceňuji separátní ovládací prvek pro korigování hlasitosti a přepínání na BT. Je to pohodlnější, než někde lovit malý knoflík na reproduktorech.
Zvuk je zřetelný. Mnohem čistější než u reproduktorů za 500,-Kč. Nízké frekvence jsou dostatečné, ba naopak v nějakých situacích mi přišly zbytečně silné. Asi nezvyk z obyčejných reproduktorů bez subwooferu.
Jsem spokojen.
- Luxusní poměr cena/výkon
- Hezký, líbivý a přitom jednoduchý design
- Na detailní hodnocení zvuku je krátká doba - teprve se rozehrávají, ale zatím naprostá spokojenost
Nevím, asi jenom to, že se víc těším na zimu, až budu u nich sedět častěji...
Na to že jsou napájeny z USB mají parádní zvuk. Dřevo je dřevo. Ale koupil jsem dvě balení a ty první odešly po 28 měsících a ty druhé po čtyřech.
- Na malé bedýnky slušný zvuk i když jsou napájeny 5V z USB
pracujou jak mají, hezký vzhled a zvuk , 100% spokojenost.
- Perfektní zvuk
- Vypadají stylově
- Hluboké a výrazné basy (ale dobře kontrolované, nepřebíjí vše ostatní)
- Na tvrdší muziku ideální
- Kvalitní zvuk
- žádná
- Spolehlivost
- Do bytu k PC ideál
- Zvuk naprosto dostačující
- Za tu cenu je to asi nejlepší koupě
- Drátky na zapojování se po čase třepí, repro poté začne vypadávat zvuk a tak je tedy potřeba je trošku zapravit, ale stačí vzít kleště, gumovou objímku odříznout a uštípnout kousek dál (Dělal jsem 2x za 12 let)
- Drátky od repráků jsou kratší už od začátku
Vlastním je 12 let a upřímně si výkonnější do bytu ani nedokážu představit, 2x9W a 14W subík, je opravdu dostačující, sousedi na mě párkrát bouchali, abych to ztlumil. Subwoofer doporučuji dát na pevnou podložku, stůl nebo zem, abyste zamezili vibracím, měl jsem na zavěšené skříňce a cela polička rezonovala, takže jsem poté položil na stůl a super.
Někdo by řekl, že kvalitní hudba z tak maličkých repráků přeci nemůže jít, OMYL, opravdu jsem slyšel těch malých PC repro sestav několik, a tyto Genius co se týče kvality jsou opravdu výborné. Že by kvalitní dřevo? Kdoví...
- Sound
- Microscope
- Clean
- Perfect
For the price it's incredible. While there is some lack in lower mids due to size it's still insane what it's able to produce. It's like a microscope into sound.
Get JBL instead for this price range
- za málo peněz hodně muziky
- Cena.
- Základní zvuk. Pokud nemáte zvuk v monitoru.
- Hraje celkem dobře.
- Do střední hlasitosti jsou použitelné.
- Pro audiofily to není.
Kdo potřebuje základní zvuk je to lepší než drátem do oka.
- Skvělý zvuk s parádními basy! ideální i na filmy i hudbu
- Super možnosti nastavení zvuku
- U filmů jde třeba zapnout stereo prostorový zvuk, který mě úplně vtáhne do děje
- Skvelá cena
- Ozvučí i velké mistnosti
- Jednoduché připojení přes bluetooth
- Stylový design
No mě úplně nadchly! Zvuk je úžasně čistý, basy silný a přitom vyvážený, takže si na nich užiješ filmy i hudbu naplno. Bezdrátové připojení přes Bluetooth je rychlý a stabilní, ale i přes HDMI to funguje skvěle. Hlavně mě baví ty různé režimy zvuku – když koukáš na film, přepneš na "Movie" a prostorový zvuk tě obklopí, to je strašně cool. A design? Stylový a jednoduchý, hodí se nám domů. Celkově jsem s nima moc spokojený, navíc za tu cenu jsou vážně výborný!
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »