Nejnovější recenze ze sekce Reprosoustavy a reproduktory
ok
Ke sledování Netflixu atd povinná výbava
Pro mé potřeby vyhovující.
Super produkt
- Vskutku parádní zvuk!!!
- kvalitní, vyzkoušený reproduktor
- ?
Osvědčený produkt vynikající firmy
Basy hrají opravdu už od cca 56-57Hz, což vzhledem k dané velikosti není špatné.
Je k nim dálkové ovládání, ale lze je ovládat i bez něj: stiskem hlasitosti se přepínají vstupy, dlouhým stiskem se vypnou / zapnou.
Bassreflex ústí dopředu, ne hloupě dozadu jako u mnoha jiných, není tedy ani problém např. při umístění do skříňky.
- Hlasitost
- Kvalita
- Lesklý černý design vepředu
- Dostatečně dlouhý kabel mezi reproduktory
- Zelená dioda na reproduktoru v noci nesvítí přes celou místnost, svítí tak akorát
- Zapínání zezadu na reproduktoru
- Nastavení basů vepředu na reproduktoru
- Nastavení hlasitosti vepředu na reproduktoru
- Lesklý, trochu se na něj lepí prach
- Ďábelská sleva 666 Kč
- V dílně nebo garáži by asi posloužily
- Vhodné asi i k velké obrazovce, od které člověk sedí cca 4+ m
- Pekelný šum
- Pro tichý poslech klidné hudby díky tomu prakticky nepoužitelné, hlavně u pc metr od repro
- Ubohé pokusy přehrát hlubší basy končí zpravidla chrčením
- "3D prostorový stereo zvuk" je nechutně přebasovaný
- Na dálkovém ovladači chybí nastavení hlavně basů, ale i výšek, zatímco nechybí zbytečné přednastavené režimy EQ (vlastní režim neexistuje) nebo přepínání zdrojů signálu
- Android přehrávač co pár minut cca sekundové přerušení, na příšerném OS Win mobile hraje kupodivu bez pauz
Kdybych si mohl předem repro poslechnout, vlastně jen zapnout, šum samotný by mě od koupě odradil.
Takže buď se namotivuju poslat nemalý sedmikilový balík prodejci zpět, nebo je věnuju někomu do dílny, garáže apod.
Další lekce, jak je kupování řady věcí přes internet nevhodné a jak prodejci úmyslně nebo z nedbalosti zamlčí někeré důležité vlastnosti.
Edit. Odstranil jsem z mínusů ovládání vzadu na repro - při výběru jsem o tom věděl, protože tuto informaci výrobce/prodejce uváděl, a není fér to pak dávat do mínusů.
Nakonec jsem po delším poslechu i mírně změnil názor na kvalitu zvuku - pokud člověk nečeká zázraky v oblasti nízkých basových frekvencí, hrají repráky celkem čistě.
Chybějící ovládání basů na ovladači je ovšem na zabití.
Finální hodnocení tedy slušně zvyšuji na nadprůměrných 66,6 %.
- rychlost
- Čistý zvuk
Krásný vyvážený zvuk.Za ty peníze doporučuji.Když k tomu zapojíte subwoofer,tak budete nadmíru spokojeni.
- Malé
- Přenosné
- Vše v jednom
- Hezký zvuk
- Jednoznačně cena
- Dlouhá doba od zapnutí po zvuk
Hezké, skladné reproduktory se slušným zvukem. Slušným myslím v porovnání s ostatními monitory od společnosti KRK. Tyto monitory jsem kupoval jako náhradu za moje 6" krky G1 z důvodu úspory místa na stole. Zvuk je přesný a hrají na svoji velikost opravdu perfektně. Těžko hledat v této velikosti něco lepšího, ale v porovnání s jinými klasickými monitory je zvuk méně hutný. Hutný myslím ve smyslu výkonu. Prostě větší měnič= větší výkon do okolí. No a cena je dle mě dosti přestřelená. Pokud máte místo určitě si kupte klasické monitory. 1. Ušetříte peníze, 2. Dostanete lepší zvuk. Chtěl bych vyzdvihnout u těchto monitorů konektivitu a obsluhu. Je super si zapnout repro ze předu a nehledat kolébkový přepínač vzadu na monitoru. Toť asi vše po necelém měsíci používání. Takže ano, pokud hledáte malé monitory pro úsporu místa jako já, tak ano, jsou super, ale jinak bych to nekupoval.
- Celkem čistý zvuk
- Poměr cena / výkon
- BT
- Někomu můžou vadit slabší basy
- Černá varianta vypadá plastově
Jsem naprosto spokojený. Čistý zvuk, hezké výšky a středy. Bassy jsou trochu slabší a pokud to někomu bude vadit, tak si může dokoupit subwoofer.
Kvalita zpracování černé varianty vypadá plastově, ale to mi upřímně nevadí.
Prvně jsem kupoval soundbar LG S60Q (filmy, hudba), ale tyhle reproduktory jsou mnohnásobně lepší!
Za mě 9,5 z 10.
Malé, levné, ale kvalitní reproduktory. Opravdu čistý zvuk.
- Hezky vypadají
- Super zvuk
Velice mile mě tyto bedničky překvapily. Zvuk je parádní. Vypadají moc hezky. Za tu cenu bezkonkurenční. Používám s workstation Korg Nautilus a jsem velice spokojen.
- Pěkné, jasné výšky, pro někoho nevýhoda, ale většina spíš ocení
- Na svou velikost, velice slušné basy
- Kvalitní provedení
- Gril, přední krycí mřížka pusobí poněkud lacině a že by se mohla lehce zlomit
Přirovnal bych k repro od Klipsch, co se týče charakteristiky zvuku, jen za lepší peníze. Hodí se skvěle k domácímu kinu i například jako regálové repro do garáže. Je to americká značka vyrobená v Asii, ale rozhodně nezklame.
Produkt používám dlouhodobě do svých zakázek a je naprosto spolehlivý
hraje výborně basy i výšky ,dostatečný výkon i hlasitost
- Nema tlačítko na vypínání.
Dobrý produkt
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »